Personal

IMG_1682

Leena Sandström

Veterinärer

Läs mer

Jag utexaminerades till veterinär -97 i Sverige. Jag har jobbat med smådjur nästan hela min yrkeskarriär. Utöver varierande allmänpraktik är jag speciellt intresserad av internmedicin. För tillfället vidareutbildar jag mej inom hjärtsjukdomar i det europeiska ESAVS programmet.

Till min familj hör make, 3 barn och katten Mirri. Min fritid spenderar jag med familj och vänner. Jag kopplar av med trädgårdsarbete, att läsa böcker och spela piano.

IMG_1801

Pamela Kvarngård

Veterinärer

Läs mer

Jag utexaminerades till veterinär 2013.

Jag har jobbat på smådjursklinik sedan 2013, och på Djurklinik Saari sedan 2015.

Professionellt är jag intresserad av många olika områden, för tillfället vidareutbildar jag mej inom ortopedi.

Min fritid spenderar jag med goda vänner och mina husdjur, jag läser gärna, och njuter av god mat och matlagning. Jag tycker även om att resa.

Min man Assaf jobbar också på kliniken, och till familjen hör även hundarna Muli och Nelli samt katten Rupert.

Vidareutbildning:

  • ESAVS europeiskt utbildningsprogram inom ortopedi, fortskridande
  • Practical Stifle Surgery (knäoperationer) Nottingham, England 2017.
  • AOVET Principles of Fracture Management (reparation av benbrott), Oxford, England 2016.
  • ISFM Veterinary Congress in Feline Behaviour and Neurology (kattens neurologi och beteende) Riga, Lettland 2014.
  • Kortare utbildningar i Finland inom bl.a. Dermatologi, ortopedi, bilddiagnostik, neurologi samt inre medicin.
IMG_2241

Assaf Wydra

Veterinärer

Läs mer

Jag är född i Israel -80. Jag har studerat i Slovakien och utexaminerades -11. Efter examen arbetade jag ett par år på smådjurssjukhus i Israel. Jag har även arbetat som volontär med hemlösa djur i Thailand.

På Djurklinik Saari har jag börjat i mars -15. Jag är intresserad av inremedicin, omvårdnad av vilda djur samt akupunktur. Jag har vidare skolat mej i akupunktur (ICET: Equine and Canine Therapeutic Acupuncture), och tar hand om både hästar och smådjur.

Till min familj hör sambo Pamela, hunden Muli och katten Rupert. På fritiden är jag intresserad av att studera det finska språket och kulturen, utflykter i naturen, musik och titta på filmer.

IMG_2163

Sini Salmela

Djurskötare

Läs mer

Jag studerar för tillfället till klinikdjurskötare på läroavtal, och utexamineras i december 2019.

Jag har även en lägre universitetsexamen inom internationell turism och personaladministration.

Till min familj hör min man, 2 rescuehundar, 7 katter samt en gulnackad amazon.

Djur har alltid varit nära mitt hjärta. Jag har volontär-jobbat mycket med djur runt om i världen och är även medlem i Vasa katthus styrelse. På min fritid umgås jag med vänner, tillsammans med djuren och reser alltid när det är möjligt.

IMG_2021

Sanna Koskiluhta

Djurskötare

Läs mer

Jag är född i Laihia -87. Jag är utexaminerad klinikdjurvårdare från Ylä-savos yrkesinstitut -09. På Djurklinik Saari har jag börjat arbeta -09.

Min fritid spenderar jag mestadels ridande på min egna häst. Hemma har jag även 2 kattor och en sköldpadda.

IMG_1915

Jenni Ruotsala

Djurskötare

Läs mer

Jag är född -91 i Vasa, men vuxit upp i Replot där jag nu också bor. År -10 utexaminerades jag som djurkötare, från Lannäslund skolan i Jakobstad, med inriktning smådjur.

Jag har jobbat 4 år som avbytare främst med mjölkkor, höns och grisar. Jag har börjat arbeta på Djurklinik Saari på vintern -14. Jag tycker om mitt arbete för att det erbjuder varierande dagar och man lär sej alltid något nytt. Har ett stort intresse för genetiska sjukdomar, speciellt hos hundar.

Till min familj hör sambon en staffordshirebullterrier hund och en cornish rex katt. Stor del an min fritid spenderar jag på gymet, är intresserad av fitness. Såklart ägnar jag också mycket tid åt mina djur. Djur har alltid varit min passion och intresse.

Ring oss