Personal

leena-min

Leena Sandström

Veterinär

Läs Mer

Jag utexaminerades till veterinär år 1997 i Sverige. Jag har jobbat som smådjursveterinär nästan hela min yrkeskarriär. Jag är speciellt intresserad av hjärtsjukdomar, inremedicin och ultraljudsundersökningar. Jag har vidareutbildning inom kardiologi och har genomfört den europeiska utbildningen ESAVS Certificate in Small Animal Veterinary Practice / Cardiology.

Till min familj hör min man och tre ungdomar samt fyra fjärilshundar samt två bondkatter.
På min fritid gillar jag att hålla på i trädgården och spela piano.

pamela-min

Pamela Kvarngård

Veterinär

Läs Mer

Jag utexaminerades till veterinär 2013. Jag har jobbat på smådjursklinik sedan 2013, och på Djurklinik Saari sedan 2015. Professionellt är jag intresserad av många olika områden, och har vidareutbildat mig både utomlands och i Finland. För tillfället vidareutbildar jag mig inom ortopedi, men trivs även med tandoperationer samt mjukdelskirurgi. Till min familj hör min man, ett barn samt en hund och en katt. Min fritid tillbringar jag med familjen, läser gärna och trivs i naturen.

asfar-min

Assaf Wydra

Veterinär

Läs Mer

Jag utexaminerades till veterinär 2011. Efter min examen jobbade jag ett par år på smådjurssjukhus i Israel.
På Djurklinik Saari har jag jobbat sedan 2015. Jag är intresserad av tandsjukdomar, inremedicin, vilda djur samt akupunktur. Jag vidareutbildar mej för tillfället inom tandsjukdomar (Accesia academy), och har även vidareutbildning bl.a. inom akupunktur och vilda djur.
Volontärarbete är viktigt för mej, och jag behandlar vilda djur gratis i samarbete med Nordic Wildlife Care. Jag gör även volontärarbete med katthuset i Vasa och har även volontärat för hemlösa djur i Thailand.
Till min familj hör min fru Pamela, vår son David, hundarna Muli och Nelli samt katten Rupert. På fritiden umgås jag med familjen, går ut i naturen, lyssnar på musik och ser på filmer.

Nina

Nina Haglund

Veterinär

Läs Mer

Jag fick min veterinärexamen från Helsingfors Universitet 2017. Innan det har jag en farmaceutexamen från 2010. Jag började arbeta vid Djurklinik Saari i januari 2020. Tidigare har jag arbetat på smådjurskliniker i Österbotten samt gjort små- och stordjursjourer. Jag tycker om arbetet som veterinär bland annat på grund av dess mångsidighet och kontakt med djur. Framtiden visar vad som blir mitt specialområde.
Till min familj hör min man, labradoren Malte och hästen Mille. Fritiden spenderar jag gärna i stallet eller ute i naturen vid havet med familj och vänner.

Guy

Guy Goldsmith

Veterinär

Läs Mer

Jag utexaminerades till veterinär 2022. Min karriär är bara i sin början och mina professionella intressen utvecklas ännu, men för tillfället är jag mycket intresserad av vilda djur och inremedicin.
Min familj består av min fru, 5 hundar och 4 katter. På fritiden tränar jag karate, njuter av promenader i naturen, trädgårdsskötsel, stickning och att lyssna på bra musik.

placeholder2

Meeri Karvonen

Tillförordnad veterinär

Sanna_Koskiluhta-removebg-min

Sanna Koskiluhta

Klinikföreståndare, Klinikdjurskötare

Läs Mer

Jag tog examen som klinikdjurskötare från Ylä-savo yrkeshögskola -09, sedan dess har jag arbetat på Djurklinik Saari. På fritiden rider jag och jag har tävlat i para-ridning på internationell nivå. Hösten -23 skaffade jag en ny ung häst som vi tränar med. Min fritid fylls av hästskötsel och semesterdagar spenderar jag även ofta i stallet och på träningar, därför har jag inte har några andra husdjur för tillfället. Utöver det grundläggande klinikarbetet omfattar mina arbetsuppgifter bl.a. att göra beställningar och ordna arbetspass.

jenni-min

Jenni Ruotsala

Ledande klinikdjurskötare

Läs Mer

Djur har alltid varit min största passion och intresse. Jag utexaminerades till djurskötare med inriktning på smådjursskötsel år 2010. Jag har jobbat som djurskötare på Djurklinik Saari sedan 2014, och fick titeln klinikdjurskötare 2018. Det bästa med arbetet på klinik är att det är intressant, omväxlande och väldigt givande. Jag är speciellt förtjust i katter och deras skötsel. Till min familj hör min fästman, våra fyra innekatter, en hund och två minigrisar. Vi har också ett akvarium. På fritiden spenderar jag mest min tid hemma tillsammans med våra husdjur, och jag tackar aldrig heller nej till att titta på en bra film.

Sini-min

Sini Salmela

Klinikdjurskötare

Läs Mer

Djur har alltid varit nära mitt hjärta så jag bestämde mej för att omskola mej till klinikdjurskötare. Jag blev färdig
med studierna 2019. Jag har också en högskoleutbildning i internationell turism och HR.
Min familj består av min man, 2 rescue hundar, 6 katter och en gulnackad amazon papegoija. Jag har gjort
mycket volontärarbete med djur runtom i världen och jag är även styrelsemedlem i katthuset. Min fritid spenderar jag
med mina vänner, med mina djur och jag reser alltid då jag kan.

DSC06932-removebg-preview

Meri Vilén

Klinikdjurskötare

Läs Mer

Jag har hästskötarutbildning och studerar till klinikdjurskötare på läroavtal. Djuren har varit en viktig del av mitt liv sedan jag var barn. Jag har hästar och två katter hemma. Katter är speciellt nära mitt hjärta. Min fritid spenderar jag med mitt barn och mina djur, och jag gillar även att vara ute i naturen.

DSC06923-removebg-preview

Ida-Maria Back

Klinikdjurskötare

Läs Mer

Sedan barn har alltid djur varit en stor del av mitt liv. Efter att ha studerat till hästskötare och varit på praktik vid en veterinär mottagning så var valet att studera till klinikdjurskötare enkelt. Har jobbat på klinik sedan 2012 och studerade till klinikdjurskötare via läroavtal.
Att jobba som klinikdjurskötare är mycket givande och ingen dag är den andra lik.
Till min familj hör min sambo, våra tre barn, två hundar och en katt.
På fritiden så bakar jag gärna någon smarrig tårta, hänger i stallet med äldsta dottern eller bara njuter av en långpromenad med hundarna.

susanna1-removebg-preview

Susanna Seljas

Klinikdjurskötare

Läs Mer

Djur har alltid legat mig varmt om hjärtat, varför jag bestämde mig för att göra det till mitt yrke. Jag tog examen som klinikdjurskötare 2023, och jag har även en djurskötarexamen i bakfickan. I det kliniska arbetet är ingen dag den andra lik och det finns oändliga möjligheter att utvecklas och lära sig nya saker. Jag ägnar min fritid åt att träna och om möjligt resa.

amanda4-removebg-preview

Amanda Julin

Djurskötare

Läs Mer

Jag utexaminerades som djurvårdare år 2019 och fortsatte sedan mina studier till hundkonsult. Jag älskar djur och ville fördjupa min kunskap om deras beteende och välbefinnande.
Dessutom är jag en passionerad fotograf. Jag har studerat fotografi i södra Finland och utvecklat mina färdigheter genom olika fotoprojekt.
På min fritid tränar jag gärna på gymmet och tycker också om att vandra i naturen.
Hemma har jag en katt som sprider mycket glädje i mitt liv.

Soita meille