Personal

leena-min

Leena Sandström

Veterinär

Läs Mer

Jag utexaminerades till veterinär -97 i Sverige. Jag har jobbat som smådjursveterinär nästan hela min yrkeskarriär. Förutom vanlig smådjurspraktik är jag speciellt intresserad av inremedicin. Som bäst studerar jag kattens och hundens hjärtsjukdomar i det europeiska utbildningsprogrammet ESAVS.

Till min familj hör min man och tre ungdomar samt två bondkatter och fjärilshunden Rosa (Karpeak´s Cute Kiss Forever).
På min fritid gillar jag att hålla på i trädgården, läsa och spela piano.

pamela-min

Pamela Kvarngård

Veterinär

Läs Mer

Jag utexaminerades till veterinär 2013.
Jag har jobbat på smådjursklinik sedan 2013, och på Djurklinik Saari sedan 2015.
Professionellt är jag intresserad av många olika områden, och har vidareutbildat mej både utomlands och i Finland. För tillfället vidareutbildar jag mej inom ortopedi inom det europeiska utbildningsprogrammet ESAVS.
Till min familj hör min man Assaf, vår son David och hundarna Muli och Nelli samt bondkatten Rupert.
Min fritid spenderar jag med familjen, jag läser gärna och trivs i naturen.

asfar-min

Assaf Wydra

Veterinär

Läs Mer

Jag utexaminerades till veterinär 2011. Efter min examen jobbade jag ett par år på smådjurssjukhus i Israel.
På Djurklinik Saari har jag jobbat sedan 2015. Jag är intresserad av tandsjukdomar, inremedicin, vilda djur samt akupunktur. Jag vidareutbildar mej för tillfället inom tandsjukdomar (Accesia academy), och har även vidareutbildning bl.a. inom akupunktur och vilda djur.
Volontärarbete är viktigt för mej, och jag behandlar vilda djur gratis i samarbete med Nordic Wildlife Care. Jag gör även volontärarbete med katthuset i Vasa och har även volontärat för hemlösa djur i Thailand.
Till min familj hör min fru Pamela, vår son David, hundarna Muli och Nelli samt katten Rupert. På fritiden umgås jag med familjen, går ut i naturen, lyssnar på musik och ser på filmer.

Nina

Nina Haglund

Veterinär

Läs Mer

Jag fick min veterinärexamen från Helsingfors Universitet 2017. Innan det har jag en farmaceutexamen från 2010. Jag började arbeta vid Djurklinik Saari i januari 2020. Tidigare har jag arbetat på smådjurskliniker i Österbotten samt gjort små- och stordjursjourer. Jag tycker om arbetet som veterinär bland annat på grund av dess mångsidighet och kontakt med djur. Framtiden visar vad som blir mitt specialområde.
Till min familj hör min man, labradoren Malte och hästen Mille. Fritiden spenderar jag gärna i stallet eller ute i naturen vid havet med familj och vänner.

Sanna_Koskiluhta-removebg-min

Sanna Koskiluhta

Klinikföreståndare, Klinikdjurskötare

Läs Mer
Jag fick min klinikdjurskötarexamen 2009, varefter jag har jobbat på Djurklinik Saari. På fritiden rider jag och sköter hästar, och utöver hästarna har jag en katt hemma.
jenni-min

Jenni Ruotsala

Ledande klinikdjurskötare

Läs Mer

Djur har alltid varit min största passion och intresse. Jag utexaminerades till djurskötare med inriktning på smådjursskötsel år 2010. Jag har jobbat som djurskötare på Djurklinik Saari sedan 2014, och fick titeln klinikdjurskötare 2018. Det bästa med arbetet på klinik är att det är intressant, omväxlande och väldigt givande. Jag är speciellt förtjust i katter och deras skötsel. Till min familj hör min fästman, våra fyra innekatter, en hund och två minigrisar. Vi har också ett akvarium. På fritiden spenderar jag mest min tid hemma tillsammans med våra husdjur, och jag tackar aldrig heller nej till att titta på en bra film.

Sini-min

Sini Salmela

Klinikdjurskötare

Läs Mer

Djur har alltid varit nära mitt hjärta så jag bestämde mej för att omskola mej till klinikdjurskötare. Jag blev färdig
med studierna 2019. Jag har också en högskoleutbildning i internationell turism och HR.
Min familj består av min man, 2 rescue hundar, 6 katter och en gulnackad amazon papegoija. Jag har gjort
mycket volontärarbete med djur runtom i världen och jag är även styrelsemedlem i katthuset. Min fritid spenderar jag
med mina vänner, med mina djur och jag reser alltid då jag kan.

Saara

Saara Tujunen

Klinikdjurskötare

Läs Mer

Jag blev färdig smådjurskötare våren 2020, och studerar som bäst på läroavtal till klinikdjurskötare. Jag älskar alla djur och det är ett nöje att nu få jobba med att ta hand om dom. Jag har en katt, och ägnar min fritid även tillsammans med hästar. Annars kopplar jag av tillsammans med vänner och familjen, och jag tycker också om att gå på långpromenader.

Meri Vilén

Läroavtalsstuderande

Läs Mer

Jag har hästskötarutbildning och studerar till klinikdjurskötare på läroavtal. Djuren har varit en viktig del av mitt liv sedan jag var barn. Jag har hästar och två katter hemma. Katter är speciellt nära mitt hjärta. Min fritid spenderar jag med mitt barn och mina djur, och jag gillar även att vara ute i naturen.

Frida Ena

Läroavtalsstuderande

Läs Mer

Jag studerar för tillfället till klinikdjurskötare och utexamineras  vintern 2021. Jag är född och uppvuxen i Pedersöre men bor nu i Vasa.  Jag är uppvuxen med katter, hundar, hästar och får så att ta hand om  djur är något som jag alltid älskat. På fritiden gillar jag att vara
med vänner, gå på promenader och att laga mat eller baka något gott.

Call Now ButtonSoita meille