Henkilökunta

leena-min

Leena Sandström

Eläinlääkäri

Tutustu tarkemmin

Valmistuin eläinlääkäriksi vuonna -97 Ruotsissa. Olen työskennellyt pieneläinten lääkärinä lähes koko ammattiurani ajan. Työssäni minua kiinnostaa vaihtelevan yleispraktiikan lisäksi erityisesti sisätaudit. Parhaillaan perehdyn työn ohessa kissojen ja koirien sydänsairauksiin eurooppalaisen ESAVS:in koulutusohjelmassa.

Perheeseeni kuuluu aviomiehen ja 3 nuoren lisäksi pari kotikissaa ja perhoskoira Rosa (Karpeak´s Cute Kiss Forever).
Vapaa ajalla tykkään laittaa puutarhaa, lukea ja soittaa pianoa.

pamela-min

Pamela Kvarngård

Eläinlääkäri

Tutustu tarkemmin

Valmistuin eläinlääkäriksi vuonna 2013.
Olen työskennellyt pieneläinklinikalla vuodesta 2013 saakka, ja Eläinklinikka Saarella vuodesta 2015.
Ammatillisesti minua kiinnostaa monet eri alueet ja olen jatkokouluttautunut sekä ulkomailla että kotimaassa. Tällä hetkellä perehdyn ortopediaan, jota opiskelen eurooppalaisessa ESAVS:in koulutusohjelmassa.
Perheeseeni kuuluu mieheni Assaf, poikamme David, koirat Muli ja Nelli sekä kotikissa Rupert.
Vapaa-aikani kuluu perheeni kanssa, luen myös mielelläni ja viihdyn luonnossa.

asfar-min

Assaf Wydra

Eläinlääkäri

Tutustu tarkemmin

Valmistuin eläinlääkäriksi 2011. Valmistuttuani työskentelin pari vuotta pieneläinsairaalassa Israelissa. Eläinklinikka Saarella aloitin työt 2015. Minua kiinnostaa hammassairaudet, sisätaudit, luonnonvaraiset eläimet ja akupunktio. Jatkokouluttaudun parhaillaan hammassairauksissa (Accesia academy), ja olen jatkokouluttautunut myös esim. akupunktiossa ja luonnonvaraisten eläinten hoidossa.
Vapaaehtoistyö on minulle tärkeää, ja hoidan luonnonvaraisia eläimiä pro bono yhteistyössä Villieläinhoitolan kanssa. Teen myös vapaaehtoistyötä Vaasan kissatalon kanssa ja olen tehnyt Thaimaassa vapaaehtoistyötä kodittomien eläinten parissa. Perheeseeni kuuluu vaimo Pamela, poikamme David, koirat Muli ja Nelli sekä kissa Rupert. Vapaa-aikani vietän perheen parissa, luonnossa, kuuntelen musiikkia ja katson elokuvia.

Nina

Nina Haglund

Eläinlääkäri

Tutustu tarkemmin

Valmistuin vuonna 2017 eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta. Ennen sitä minulla on farmaseutin tutkinto vuodelta 2010. Aloitin työskentelyn Eläinklinikka Saarella tammikuussa 2020, jota ennen työskentelin klinikkaeläinlääkärinä pieneläinklinikoilla Pohjanmaalla. Olen myös tehnyt pien- ja suureläinpäivystystyötä.
Pidän eläinlääkärin ammatissa muun muassa sen monipuolisuudesta ja siitä että saa työskennellä eläinten parissa.
Tulevaisuus näyttää mihin tulen erikoistumaan ammatissani.
Perheeseeni kuuluu puoliso, labradorinnoutaja Malte sekä hevonen Mille. Vapaa-aikani vietän mielelläni tallilla tai mökillä perheeni ja ystävieni kanssa.

Sanna_Koskiluhta-removebg-min

Sanna Koskiluhta

Klinikkamanageri, klinikkaeläinhoitaja

Tutustu tarkemmin

Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi Ylä-savon ammattiopistosta -09, mistä lähtien olen työskennellyt Eläinklinikka Saarella. Vapaa-ajan täyttää hevosten hoito ja ratsastus, jonka lisäksi kotoa löytyy vielä kissa.

jenni-min

Jenni Ruotsala

Johtava klinikkaeläinhoitaja

Tutustu tarkemmin

Eläimet ovat aina olleet minun suurin intohimoni ja kiinnostuksen kohteeni. Valmistuin eläintenhoitajaksi suuntautumisella pieneläimiin vuonna 2010. Olen työskennellyt Eläinklinikka Saarella vuodesta 2014, ja sain tittelin klinikkaeläinhoitaja 2018. Parasta klinikkatyössä on mielenkiintoisuus, monipuolisuus ja se että se on erittäin antoisaa. Olen erityisen ihastunut kissohin ja niiden hoitoon.

Perheeseeni kuuluu avomies, meidän neljä sisäkissaa, yksi koira ja kaksi minipossua. Meillä on myös akvaario.

Vapaa-ajan vietän eniten kotona lemmikkien seurassa, enkä koskaan kieltäydy katsomasta hyvää elokuvaa.

Sini-min

Sini Salmela

Klinikkaeläinhoitaja

Tutustu tarkemmin

Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni joten päätin uudelleenkouluttautua klinikkaeläinhoitajaksi.
Valmistuin 2019. Minulla on myös alempi korkeakoulututkinto kansainvälisestä matkailusta ja
henkilöstöhallinnosta.
Perheeseeni kuuluu aviomies, 2 rescuekoiraa, 6 kissaa ja keltaniska-amatsoni papukaija. Olen tehnyt
paljon vapaaehtoistyötä eläinten parissa ympäri maailmaa ja olen myös Vaasan kissatalon hallituksessa.
Vapaa-aikaani vietän ystävien kanssa, eläinten parissa, sekä matkustellen aina kun on mahdollista.

Saara

Saara Tujunen

Klinikkaeläinhoitaja

Tutustu tarkemmin

Valmistuin pieneläintenhoitajaksi keväällä 2020, ja jatkan tällä hetkellä oppisopimuskoulutuksella klinikkaeläinhoitajaksi. Rakastan kaikkia eläimiä, on ilo tehdä nykyään niiden parissa hoitotyötä. Minulla on kissa, ja vapaa-aikana olen myös hevosten parissa. Muuten rentouden pitkillä lenkeillä, ja ystävien sekä oman perheen kanssa.

Meri Vilén

Oppisopimusopiskelija

Tutustu tarkemmin

Olen koulutukseltani hevosenhoitaja ja opiskelen klinikkaeläinhoitajaksi oppisopimuksella. Eläimet ovat lapsesta asti olleet tärkeä osa elämääni. Kotona minulla on hevosia ja kaksi kissaa. Kissat ovat erityisen lähellä sydäntäni. Vapaa-aika kuluu lapseni ja eläinteni kanssa ja luonnossa liikkuen.

Frida Ena

Oppisopimusopiskelija

Tutustu tarkemmin
Opiskelen tällä hetkellä klinikkaeläinhoitajaksi ja valmistun talvella 2021. Olen kotoisin Pedersörestä mutta asun nyt Vaasassa. Olen kasvanut kissojen, koirien, hevosten ja lampaiden parissa joten eläimistä huolehtiminen on jotain mitä olen aina rakastanut. Vapaa-aikani vietän mielellään ystävien kanssa, käyn kävelyillä ja laitan ruokaa tai leivon jotain hyvää.
Call Now ButtonSoita meille