Henkilökunta

leena-min

Leena Sandström

Eläinlääkäri

Tutustu tarkemmin

Valmistuin eläinlääkäriksi vuonna 1997 Ruotsissa. Olen työskennellyt pieneläinten lääkärinä lähes koko ammattiurani ajan. Työssäni minua kiinnostaa erityisesti sydän- ja sisätaudit. Olen perehtynyt sydänsairauksiin ja suorittanut eurooppalaisen ESAVSin Certificate in Small Animal Veterinary Practice / Cardiology – tutkinnon.
Perheeseeni kuuluu aviomiehen ja 3 nuoren lisäksi neljä perhoskoiraa sekä kaksi kotikissaa. Vapaa-aikana tykkään puuhailla ulkona sekä soittaa pianoa.

pamela-min

Pamela Kvarngård

Eläinlääkäri

Tutustu tarkemmin

Valmistuin eläinlääkäriksi vuonna 2013. Olen työskennellyt pieneläinklinikalla vuodesta 2013 saakka, ja Eläinklinikka Saarella vuodesta 2015. Ammatillisesti minua kiinnostaa monet eri alueet ja olen jatkokouluttautunut sekä ulkomailla että kotimaassa. Jatkokouluttaudun tällä hetkellä ortopediaan, ja viihdyn myös hammashoitojen ja pehmytosakirurgian parissa. Perheeseeni kuuluu mies, lapsi ja koira sekä kissa. Vapaa-aikani kuluu perheeni kanssa, luen myös mielelläni ja viihdyn luonnossa.

asfar-min

Assaf Wydra

Eläinlääkäri

Tutustu tarkemmin

Valmistuin eläinlääkäriksi 2011. Valmistuttuani työskentelin pari vuotta pieneläinsairaalassa Israelissa. Eläinklinikka Saarella aloitin työt 2015. Minua kiinnostaa hammassairaudet, sisätaudit, luonnonvaraiset eläimet ja akupunktio. Jatkokouluttaudun parhaillaan hammassairauksissa (Accesia academy), ja olen jatkokouluttautunut myös esim. akupunktiossa ja luonnonvaraisten eläinten hoidossa.
Vapaaehtoistyö on minulle tärkeää, ja hoidan luonnonvaraisia eläimiä pro bono yhteistyössä Villieläinhoitolan kanssa. Teen myös vapaaehtoistyötä Vaasan kissatalon kanssa ja olen tehnyt Thaimaassa vapaaehtoistyötä kodittomien eläinten parissa. Perheeseeni kuuluu vaimo Pamela, poikamme David, koirat Muli ja Nelli sekä kissa Rupert. Vapaa-aikani vietän perheen parissa, luonnossa, kuuntelen musiikkia ja katson elokuvia.

Nina

Nina Haglund

Eläinlääkäri

Tutustu tarkemmin

Valmistuin vuonna 2017 eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta. Ennen sitä minulla on farmaseutin tutkinto vuodelta 2010. Aloitin työskentelyn Eläinklinikka Saarella tammikuussa 2020, jota ennen työskentelin klinikkaeläinlääkärinä pieneläinklinikoilla Pohjanmaalla. Olen myös tehnyt pien- ja suureläinpäivystystyötä.
Pidän eläinlääkärin ammatissa muun muassa sen monipuolisuudesta ja siitä että saa työskennellä eläinten parissa.
Tulevaisuus näyttää mihin tulen erikoistumaan ammatissani.
Perheeseeni kuuluu puoliso, labradorinnoutaja Malte sekä hevonen Mille. Vapaa-aikani vietän mielelläni tallilla tai mökillä perheeni ja ystävieni kanssa.

Guy

Guy Goldsmith

Eläinlääkäri

Tutustu tarkemmin

Valmistuin eläinlääkäriksi 2022. Urani on alussaan ja ammatilliset kiinnostuksen kohteet ovat vasta kehittymässä, mutta tällä hetkellä minua kiinnostaa erityisesti luonnonvaraiset eläimet ja sisätaudit.
Perheeseeni kuuluu vaimo, 5 koiraa ja 4 kissaa. Vapaa-ajallani harjoittelen karatea, nautin kävelyistä luonnossa, puutarhan hoidosta, kutomisesta ja hyvästä musiikista.

placeholder2

Meeri Karvonen

Eläinlääkärin viransijainen

Sanna_Koskiluhta-removebg-min

Sanna Koskiluhta

Klinikkamanageri, klinikkaeläinhoitaja

Tutustu tarkemmin

Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi Ylä-savon ammattiopistosta -09, mistä lähtien olen työskennellyt Eläinklinikka Saarella.
Harrastan ratsastusta ja olen kilpaillut pararatsastuksessa kansainvälisellä tasolla.
Syksyllä -23 hankin uuden nuoren hevosen, jonka kanssa opetellaan yhteistä säveltä.
Vapaa-ajan täyttää siis hevosten hoito ja lomapäivätkin kuluvat usein tallilla ja treeneissä, minkä vuoksi minulla ei tällä hetkellä ole muita lemmikkejä.
Perus klinikkatyön lisäksi työtehtäviini kuuluu mm. tilausten tekoa ja työvuorojen järjestelyä.

jenni-min

Jenni Ruotsala

Johtava klinikkaeläinhoitaja

Tutustu tarkemmin

Eläimet ovat aina olleet minun suurin intohimoni ja kiinnostuksen kohteeni. Valmistuin eläintenhoitajaksi suuntautumisella pieneläimiin vuonna 2010. Olen työskennellyt Eläinklinikka Saarella vuodesta 2014, ja sain tittelin klinikkaeläinhoitaja 2018. Parasta klinikkatyössä on mielenkiintoisuus, monipuolisuus ja se että se on erittäin antoisaa. Olen erityisen ihastunut kissohin ja niiden hoitoon.

Perheeseeni kuuluu avomies, meidän neljä sisäkissaa, yksi koira ja kaksi minipossua. Meillä on myös akvaario.

Vapaa-ajan vietän eniten kotona lemmikkien seurassa, enkä koskaan kieltäydy katsomasta hyvää elokuvaa.

Sini-min

Sini Salmela

Klinikkaeläinhoitaja

Tutustu tarkemmin

Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni joten päätin uudelleenkouluttautua klinikkaeläinhoitajaksi.
Valmistuin 2019. Minulla on myös alempi korkeakoulututkinto kansainvälisestä matkailusta ja
henkilöstöhallinnosta.
Perheeseeni kuuluu aviomies, 2 rescuekoiraa, 6 kissaa ja keltaniska-amatsoni papukaija. Olen tehnyt
paljon vapaaehtoistyötä eläinten parissa ympäri maailmaa ja olen myös Vaasan kissatalon hallituksessa.
Vapaa-aikaani vietän ystävien kanssa, eläinten parissa, sekä matkustellen aina kun on mahdollista.

DSC06932-removebg-preview

Meri Vilén

Klinikkaeläinhoitaja

Tutustu tarkemmin

Olen koulutukseltani hevosenhoitaja ja opiskelen klinikkaeläinhoitajaksi oppisopimuksella. Eläimet ovat lapsesta asti olleet tärkeä osa elämääni. Kotona minulla on hevosia ja kaksi kissaa. Kissat ovat erityisen lähellä sydäntäni. Vapaa-aika kuluu lapseni ja eläinteni kanssa ja luonnossa liikkuen.

DSC06923-removebg-preview

Ida-Maria Back

Klinikkaeläinhoitaja

Tutustu tarkemmin

Lapsuudesta asti eläimet ovat olleet iso osa elämääni.
Opiskeltuani hevosenhoitajaksi tein työharjoittelun eläinlääkärin vastaanotolla, ja sen jälkeen päätös opiskella klinikkaeläinhoitajaksi oli helppo.
Olen työskennellyt klinikalla vuodesta 2012 lähtien ja opiskelin klinikkaeläinhoitajaksi oppisopimuksella.
Työ klinikkaeläinhoitajana on hyvin antoisaa eikä kahta samanlaista päivää ole. Perheeseeni kuuluu kumppanin lisäksi kolme lasta, kaksi koiraa ja kissa. Vapaa-ajallani leivon mielelläni jonkun herkullisen kakun, vietän aikaa vanhimman tyttäreni kanssa tallilla tai nautin pitkästä kävelylenkistä koirien kanssa.

susanna1-removebg-preview

Susanna Seljas

Klinikkaeläinhoitaja

Tutustu tarkemmin

Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni, minkä takia päätinkin tehdä siitä itselleni ammatin. Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi 2023, takataskusta löytyy myös eläintenhoitajan ammattitutkinto. Klinikkatyössä yksikään päivä ei ole samanlainen ja siinä on loputtomat mahdollisuudet kehittyä ja oppia uutta. Vapaa-aikani vietän liikunnan parissa ja mahdollisuuksien mukaan matkustellen.

amanda4-removebg-preview

Amanda Julin

Eläintenhoitaja

Tutustu tarkemmin

Valmistuin eläintenhoitajaksi vuonna 2019 ja jatkoin opintojani koirakonsultiksi. Rakastan eläimiä ja halusin syventää tietämystäni niiden käyttäytymisestä ja hyvinvoinnista.
Lisäksi olen intohimoinen valokuvaaja. Olen opiskellut valokuvausta Etelä-Suomessa ja kehittänyt taitojani eri valokuvausprojekteissa.
Vapaa-ajallani käyn mielelläni kuntosalilla ja tykkään myös vaeltamisesta luonnossa.
Kotona minulla on yksi ihana kissa, joka tuo paljon iloa elämääni.

Soita meille