Henkilökunta

IMG_1682

Leena Sandström

Eläinlääkäri

Tutustu tarkemmin

Valmistuin eläinlääkäriksi vuonna -97 Ruotsissa. Olen työskennellyt pieneläinten lääkärinä lähes koko ammattiurani ajan. Työssäni minua kiinnostaa vaihtelevan yleispraktiikan lisäksi erityisesti sisätaudit. Tällä hetkellä perehdyn työn ohessa sydänsairauksiin eurooppalaisen ESAVS:in koulutusohjelmassa.

Perheeseeni kuuluu aviomies, 3 lasta ja Mirri-kotikissa. Vapaa-aikaa vietän perheen ja ystävien kanssa. Rentoudun puutarhatöissä, lukemalla ja soittelemalla pianoa.

IMG_1801

Pamela Kvarngård

Eläinlääkäri

Tutustu tarkemmin

Valmistuin eläinlääkäriksi vuonna 2013.

Olen työskennellyt pieneläinklinikalla vuodesta 2013 saakka, ja Eläinklinikka Saarella vuodesta 2015.

Ammatillisesti minua kiinnostaa monet eri alueet, tällä hetkellä perehdyn ortopediaan.

Vapaa-ajan vietän hyvien ystävien ja lemmikkieni seurassa, luen myös mielelläni, ja nautin hyvästä ruoasta ja kokkailusta. Matkailu on myös lähellä sydäntäni.

Aviomieheni Assaf työskentelee myös klinikalla, ja lisäksi kotoa löytyy koirat Muli ja Nelli, sekä kotikissa Rupert.

Merkittävimmät jatkokoulutukset:

  • ESAVS ortopedian koulutusohjelma meneillään
  • Practical Stifle Surgery (polvinivel-leikkaukset) Nottingham, Englanti 2017.
  • AOVET Principles of Fracture Management (murtumakorjaus), Oxford, Englanti 2016.
  • ISFM Veterinary Congress in Feline Behaviour and Neurology (kissan neurologia ja käyttäytyminen) Riga, Latvia 2014.
  • Lyhyemmät koulutukset kotimaassa mm. dermatologiassa, ortopediassa, kuvantamisessa, neurologiassa ja sisätaudeissa.
IMG_2241

Assaf Wydra

Eläinlääkäri

Tutustu tarkemmin

Synnyin Israelissa -80. Opiskelin Slovakiassa, ja valmistuin -11. Valmistuttuani työskentelin pari vuotta pieneläinsairaalassa Israelissa. Olen myös tehnyt  vapaaehtoistyötä kodittomien eläinten parissa Thaimaassa. Eläinklinikka Saarella aloitin maaliskuussa -15. Minua kiinnostaa sisätaudit, luonnonvaraiset eläimet ja akupunktio. Olen jatkokouluttautunut akupunktiossa (ICET: Equine and Canine Therapeutic Acupuncture), ja hoidan sekä hevosia että pieneläimiä. Perheeseeni kuuluu avovaimo Pamela,  koira Muli ja kissa Rupert. Vapaa-aikanani minua kiinnostaa suomen kielen opiskelu ja kulttuuri, seikkailut luonnossa, musiikin kuuntelu ja elokuvat.

IMG_2163

Sini Salmela

Eläinhoitaja

Tutustu tarkemmin

Tällä hetkellä opiskelen klinikkaeläinhoitajaksi työn ohella ja valmistun joulukuussa 2019.

Minulla on myös alempi korkeakoulututkinto kansainvälisestä matkailusta ja henkilöstöhallinnosta.

Perheeseeni kuuluu aviomies, 2 rescuekoiraa, 7 kissaa ja keltaniska-amatsoni papukaija.

Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Olen tehnyt paljon vapaaehtoistyötä eläinten parissa ympäri maailmaa ja olen myös Vaasan kissatalon hallituksessa. Vapaa-aikaani vietän ystävien kanssa, eäinten parissa, sekä matkustellen aina kun on mahdollista.

IMG_2021

Sanna Koskiluhta

Eläinhoitaja

Tutustu tarkemmin

Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi Ylä-savon ammattiopistosta -09, mistä lähtien olen työskennellyt Eläinklinikka Saarella. Vapaa-ajan täyttää oman hevosen hoito ja ratsastus, jonka lisäksi kotoa löytyy vielä kaksi kissaa.

IMG_1915

Jenni Ruotsala

Eläinhoitaja

Tutustu tarkemmin

Olen syntynyt -91 Vaasassa mutta olen kasvanut Raippaluodossa missä edelleen asun. Olen valmistunut eläintenhoitajaksi suuntautuminen pieneläimiin -10 Lannäslund koulusta Pietarsaaressa. Olen työskennellyt neljä vuotta lomittajana hoitaen possuja, kanoja ja lehmiä. Talvella -14 aloitin työt Eläinklinikka Saarella. Pidän siitä että työssä oppii koko ajan paljon uutta ja jokainen työpäivä on erilainen. Olen erityisen kiinnostunut geneettisistä sairauksista varsinkin koirissa. Perheeseeni kuuluu avopuoliso, staffordshirebullterrier koira sekä cornish rex kissa. Vapaa-ajasta vietän aika paljon aikaa salilla, olen kiinnostunut fitness urheilusta. Tietysti paljon vapaa-ajastani vietän myös lemmikkieni parissa. Eläimet ovat aina olleet minulle suuri intohimo ja harrastus.

Soita meille