Wildlife

Eläinklinikka Saari tekee yhteistyötä Villieläinhoitolan kanssa. Vapaaehtoistyömme organisaation kanssa tapahtuu maksutta. Hoitoa tarvitsevat villieläimet tuodaan klinikalle diagnosointiin ja hoitoon, minkä jälkeen ne siirretään Villieläinhoitolaan kuntoutukseen. Hoidon tavoitteena on pystyä vapauttamaan eläimet takaisin luontoon. Joissakin harvoissa tapauksissa, kun tämä ei ole mahdollista, eläin jää hoitoon Nordic Wildlife Care -keskuksen tiloihin.

 

Villieläinten kanssa työskenteleminen tuo monia uusia haasteita. Suurin osa klinikalle tuotavista eläimistä on kriittisessä tilassa. Useimmissa tapauksissa he ovat saattaneet viettää useita päiviä ilman ruokaa tai vettä, ja ovat erittäin stressaantuneita. Luonnonvaraisten eläinten hoidossa tarvitaan varovaisuutta, koska he yrittävät usein hyökätä hoitajan tai eläinlääkärin päälle. Jokaisen onnistuneen luontoon palautuksen ilo antaa meille kuitenkin motivaation jatkaa työtä.

 

Ilman asiakkaidemme tukea emme voisi tehdä tätä tärkeää työtä. Tämä on tapa antaa takaisin yhteiskunnalle ja kauniille luonnolle ympärillämme.

 

Haluatko auttaa enemmän? Voit antaa lahjoituksen suoraan Nordic Wildlife Care -palveluun: https://www.facebook.com/villielainhoitola/

 

Löysitkö loukkaantuneen villieläimen? Ota yhteyttä Villieläinhoitolaan tai tuo eläin klinikalle.

Soita meille